As verstrooien per schip op de Noordzee vanuit Den Helder vandaag plaatsgevonden

  • Vertrek: 15:30 uur
  • Ligplaats schip: Het Nieuwe Diep Den Helder
  • Terugkomst: 17:34 uur
denhelder

Aqua-Omega vaart met het voormalige marine schip de m.s. Hendrik Karssen vanuit De Helder voor de verstrooiingen van de as op zee

U kunt hier de live opname bekijken

U kunt hier de vaarroute bekijken

Datum en tijdstip van asverstrooiing
09.11.2016 tussen 16:09 uur en 16:40 uur.

Geografische positie
Start    52°56′ 54″ N – 04°40′ 57″ O
Einde  52°57′ 16 ″ N – 04°41′ 26″ O

Dit is ca. 3 km op zee voor de kust van Den Helder vlakbij de Razende Bol.

Zwaar bewolkt en motregen en waterkoud. Een frisse bries uit het Oosten 5 Bft. Een matig deinende zee met hier en daar  schuimkoppen. Een lichte stroming naar het Zuiden (eb).

Afloop
Tijdens deze verstrooiingen zijn er twee bloemengroeten gegeven. Een namens nabestaanden die op de kade waren en één aan het einde van de stille asverstrooiingen namens Aqua-Omega. Na de laatste verstrooiing en bloemengroet heeft het schip een cirkel om de plaats van as verstrooien gevaren en is de scheepshoorn drie maal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Den Helder.

 

 

asverstrooien-den-helder-11-november-20216-liggende-en-staande-urn-met-bloemengroet

Bloemengroet links namens familie en rechts namens Aqua-Omega

 


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

Crematorium Schagerkogge  – Crematorium Reestborgh – Crematorium Schoterhof – Crematorium Groningen – Crematorium Appingedam – en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.