Asverstrooiing op de Westerschelde vanuit haven Vlissingen
Vandaag wordt voor crematoria Middelburg en Crematorium Terneuzen de as per schip vanuit Vlissingen op de Westerschelde verstrooid. U kunt de vaart in beeld live volgen.

Vertrek ca. 13:30 uur vanuit Vlissingen.
Ligplaats schip: Petonsteiger van Rijkswaterstaat aan de Veerhaven klik hier voor de locatie.

U heeft de mogelijkheid de vaart live in beeld door middel van streaming video volgen.
U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.

Beste nabestaanden,
hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons op zee altijd in de steek laten.  U kunt er vanuit gaan dat wij er alles aan om het kanaal open te houden. Echter kan er altijd wat mis gaan.  ~Aqua-Omega accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het wegvallen van de verbinding.

Let op: Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.
Zeilschip Vlissingen

Afloop
Na de laatste asverstrooiing wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren waarna er drie maal op de scheepshoorn wordt geblazen. Na deze laatste groet wordt de weer in top gehesen en keren wij terug naar de haven.

Van deze asverstrooiing wordt de vaarroute en video opgenomen. U kunt deze route en de live film later ook op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecommuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit