Beste nabestaanden,

Aqua-Omega vervult een belangrijke taak in het uitvaartproces. Zo dragen wij zorg met en zonder uw aanwezigheid voor de definitieve bestemming van de stoffelijke resten van uw dierbare op het land en water. Nu tijdens de Corona-crisis willen wij u laten weten dat u, met inachtneming van de regels van het RIVM die gelden bij een uitvaart, op veel locaties kunt uitvaren als u zich houdt aan onderstaande instructies.

U vaart altijd onder begeleiding van de uitvaartleider van Aqua-Omega en de afstand tussen de aanwezigen is 1,5 meter tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. U wordt op alternatieve wijze begroet door de hand op het hart te leggen en een knikje te geven met het hoofd. Ook is het aantal deelnemers afhankelijk van de ruimte die het schip biedt. Vanuit de volgende havens kan de asverstrooiing op zee doorgaan, klik op de haven voor meer specifieke informatie:

Deze maatregelen zijn genomen op basis van de laatste ontwikkelingen van 6 mei 2020 en kunnen gewijzigd worden als de actualiteit hier om vraagt.

Tot slot
U bent nooit verplicht om tegen uw zin de asverstrooiingsplechtigheid door te laten gaan. Indien u de uitvaart wilt annuleren respecteren wij dit uiteraard en kunt u indien gewenst de plechtigheid kosteloos verplaatsen.

Heel veel sterkte en neem als u vragen heeft contact met ons op.

Sebastiaan Smit
~Aqua-Omega