Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen op 9 mei 2023 heeft plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen op 9 mei 2023 heeft plaatsgevonden

Op dinsdag 9 mei hebben wij de as van verschillende overledenen in opdracht van verschillende crematoria een plekje gegeven in de natuur van het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen.

Het was een druilerige, donkere dag. De temperatuur was aangenaam, en het was windstil. Het regende zachtjes. De grote grazers schuilden waarschijnlijk voor de regen, want ze waren niet te zien.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 14:05 uur en 14:30 uur, tussen de volgende coördinaten:

52° 02′ 07” NB 05° 56′ 04” OL – 52° 02′ 07” NB 05° 56′ 09” OL
|                                                                                                       |
52° 02′ 03” NB 05° 56′ 04” OL – 52° 02′ 03” NB 05° 56′ 09” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega

 

 


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Crematorium Daelwijck Utrecht – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Yardenhuis van Brabant Oosterhout – Yardenhuis Ede – Ockenburg Den Haag – Crematorium Heerlen – Crematorium Venlo – Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijswijk – Crematorium Rijk van Nijmegen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Crematorium Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Crematorium Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam – Crematorium De Lariks – De Omarming – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2023-05-12T09:38:28+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant