Asverstrooiing met een schip op zee vanuit IJmuiden heeft op 3 november 2021 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing met een schip op zee vanuit IJmuiden heeft op 3 november 2021 plaatsgevonden nu met film

Op woensdag 3 november 2021 zijn wij om 14:00 uur met een schip vanuit de Vissershaven van IJmuiden naar zee gevaren om te zorgen voor de verstrooiing of bijzetting van de as van overledenen in opdracht van crematoria, uitvaartondernemingen en nabestaanden. We waren om 15:55 uur terug in de haven.

U kunt hieronder een compilatie van deze asverstrooiingsvaart bekijken.

 


Datum en tijdstip van asverstrooiing
03.11.2021 tussen 14:41 uur en 15:27 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 24′ 55” NB – 04° 31′ 47” OL
Einde 52° 27′ 04” NB – 04° 28′ 16” OL

Er stond een zwakke wind voornamelijk uit het noordoosten. Er waren verschillende soorten bewolking van stapelwolken tot regenwolken in verschillende kleuren grijs. Aan het einde klaarde het mooi op. De Noordzee was rustig; er stond een sterke stroming vanuit het zuiden (vloed).

Het schip op de foto is zr Ms Rotterdam

U kunt de gevaren route hier zien.Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50; als PDF € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden asverstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Yardenhuis van Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Moscowa Arnhem- Crematorium Almere – Crematorium Westerhout – Crematoria Twente – Zorgvlied Amstelveen – Yardenhuis van Meppel – Yardenhuis Zevenberg – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Haskerpoort Oudehaske –  Meerbloemhof Zoetermeer – Iepenhof Delft – alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2021-11-15T10:44:53+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant